Verkort de doorlooptijd van je project

zet video slim in in jouw project en verandertraject.

Je project loopt niet lekker. Er is gedoe. Mensen willen niet aan de nieuwe manier van werken. Rollen zijn onduidelijk. Het ene team gaat misschien als een speer maar even verderop is de sfeer om te snijden.

Als projectmanager of change consultant, heb je al een paar keer geprobeerd om het tij te keren maar het leverde niet echt een verandering of doorbraak op.

 
 
 

Je project een boost geven met video!

Video zorgt voor meer betrokkenheid. Video's zorgen voor een 'burning platform' (als je bijvoorbeeld ontevreden eindgebruikers interviewt). Video zorgt voor openheid, met video kun je makkelijk best practises delen. En video kan de afstand tussen management en werkvloer verkleinen.

De kracht van video is dat het leuk is om naar te kijken. Mensen willen zien wat hun collega’s hebben opgenomen, de gepercipieerde waarde van video is groot! Groter dan die van bijvoorbeeld een nieuwsbrief. En het is leuker om te maken. Mensen hikken toch vaak op tegen het schrijven van weer een blog maar video dat is gaaf!

 

 
 
 

Breng de video experience in binnen jouw organisatie.

Dit is een tweedaagse training waarin deelnemers leren om professioneel te filmen met een smartphone en materiaal dat ze filmen zelf te editen op de applicatie die binnen de organisatie beschikbaar is. Na afloop zijn deelnemers enthousiast en kunnen ze zelf professionele video's maken. Deze video's kunnen direct na de cursus al ingezet worden! 

 
 
 

Intakegesprek

Voorafgaand aan de cursus zetten we het doel van de workshop nog eens op scherp en spreken we de stappen door die voor tijdens en na de workshops zullen leiden naar een goed eindresultaat. 

 
 
 

Dag 1 - Corporate video skills

In deze eerste workshop 
- De ins en outs van corporatie video.
- Compositie, camera beweging en kaders.
- Welke gear heb ik nodig? En hoe werkt het?
- Tips om met weinig moeite betere kwaliteit video’s te maken, het werken met beschikbaar licht en geluid.
- Een videoplan maken.

 
 
 

Dag 2 Edit till you drop

In de tweede workshop

- De belangrijkste edit technieken.
- Het nabewerken van audio. 
- De kwaliteit van je opnames verbeteren. 
- Werken met titels en toepassen huisstijl.
- importeren en exporteren van je footage.

 
 
 

Duurzame impact

.

Om te waarborgen dat de video experience duurzaam resultaat oplevert, krijgen deelnemers gratis toegang tot onze online edit cursus en is er nog nazorg om extra feedback te ontvangen. Zodat medewerkers kunnen groeien in hun video skills.

 
 
 
Neem contact op

Zet de boel in beweging

Onze video experience heeft al veel losgemaakt. Twee bestuursleden van een grote woningcorporatie wil dat er meer gevlogd wordt in de organisatie en trapt zelf af met twee vlogs over het jaarplan. Met behulp van video gaan de thema’s uit het jaarplan meer leven en voelen medewerkers meer betrokkenheid. En minstens de helft van alle medewerkers van KPMG People and Change zet na het volgen van onze video experience video in bij hun klanten. Hierdoor zorgen ze voor meer zichtbaarheid, transparantie en beleving in in hun klantprojecten.

De interne sharepoint site van Renewi een groot afvalverwerkingsbedrijf trekt 4 keer zoveel bezoekers dan voordat men met video aan de slag ging. De communicatiemanager geeft aan dat video ook aanstekelijk werkt. ‘Nadat we een vlog hadden opgenomen en gepost op Sharepoint, kwamen er meteen veel meer mensen met het idee om video’s te gaan produceren.’

 
 
 

"Dankzij de training van Videoimpact kunnen nu met ons team zelfstandig video’s opnemen en bewerken. De video’s hebben een enorme impact op onze naamsbekendheid en krijgen veel positieve reacties van onze klanten. "

Peter Loonen
Eigenaar onderwijsadviesbureau

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we komen snel bij je terug.

"Ik heb samen met Stephan binnen ons team video op de kaart gezet. We gebruiken video nu als standaard instrument in al onze verandertrajecten. "

Sander Balkenende
change consultant KPMG
Close

50% Complete

De Video experience

Leuk dat je meer wilt doen met video! Vul even de onderstaande vragen in en we nemen contact met je op!