Zelf Video's Maken die Klanten, Winst en Plezier opleveren! - ๐Ÿ‘‰ [ Inschrijven ]

Hoe film je professioneel met je smartphone?

video video productie Oct 29, 2019

Perfecte online video's

In een paar simpele stappen zelf perfecte video's opnemen. Studio kwaliteit voor op kantoor of bij je thuis met je smartphone. Eindelijk ben je niet meer afhankelijk van videoproductiebedrijven. 

Lees deze blog en is dat nog niet genoeg aan het einde van de blog deel ik ook de link voor een training pro filmen met je smartphone.


Hoe werkt dit nou?

Vergeet alle ingewikkelde camera's, mega uitgebreide smartphone video instellingen en alle toeters en bellen die je niet nodig hebt. Impact krijg je met een paar simpele stappen. Dat laat ik in deze blog zien. 

1. Zorg voor goed geluid
2. Zorg voor stabiel Beeld
3. Zorg dat je er goed opstaat

Naast de content, je verhaal. Kan je met een paar simpele upgrades ervoor zorgen dat jij gaat schitteren op alle video's die je maakt. Het effect wat je ermee krijgt bij je doelgroep online is verbluffend. En alles kost maar een paar tientjes. Hoe lekker is dat?

1. Geluid

Als jij niet goed te verstaan bent dan heb je helemaal niks meer aan je video. Tenzij je net als een slechte Duitse nagesynchroniseerde film alles met een voice over wilt gaan overdoen.

Gebruik een Boya richtmicrofoon als je flexibel altijd betere audio wilt hebben. Of als je alleen zelf goed verstaanbaar hoeft te zijn klik je een knoopmicrofoon aan je overhemd.

Advies voor noodzakelijke upgrade van je holle smartphone microfoon geluid:

- Richtmicrofoon - perfecte audio zonder draad (wel meer omgevingsgeluid dan de dasspeldmicrofoon maar ook meer flexibiliteit. Geen draad, makkelijk filmen meerdere mensen aan het woord en mooie audio) 40 euro. 
Klik hier > https://rebrand.ly/boyarichtmic <

- Knoopmicrofoon - perfecte audio (maar wel met een draadje) 24 euro = een nobrainer. 
 Klik hier > 
https://rebrand.ly/boya-dasspeld <

Luister het verschil maar met en zonder richtmicrofoon.

 

 2. Stabiel filmen

Niks is zo irritant als die vakantie filmpjes waar van links naar rechts van onder naar boven gezwiept wordt. Ook knullig als je hard aan het lopen bent om iets te filmen en het beeld schokt alle kanten op. Of ook lullig je wilt een kennisclip opnemen en en je smartphone valt om, omdat een glaswater een niet zo best statief bleek te zijn.

Dus wat doen we eraan?
Je hebt statieven in allerlei soorten en maten. Een groot voordeel is dat het beeld hierdoor rustig wordt. En jij stabiel je shots maakt met je smartphone. Of je filmt jezelf omdat je een prima statief gebruikt om dat stabiel te doen.

Situatie 1: Filmen voor een flipover / Whiteboard
Pak dan een Groot statief (1tje die tot je ooghoogte kan) -  Zodat je zonder probleem een presentatie kan houden terwijl de smartphone camera op een prettige ooghoogte zit.

- Velbon Statief - 86 euro
Klik hier https://rebrand.ly/velbon 


Let op je hebt ook een smartphone houder nodig. (dit geldt voor alle statieven trouwens)

De beste Houder voor je smartphone met coldshoe (om lamp of richtmicrofoon in te schuiven) 10 euro van alluminium!
Klik hier https://rebrand.ly/ulanzi-phone 

Situatie 2:  Filmen op diverse locaties of achter je bureau zittend
Hiervoor kan je het beste een flexibel statief gebruiken zoals een gorillapod inzetten. Door de flexibele poten kan je dit makkelijk om objecten heenklemmen. Of perfect op ongelijkmatig terrein neerzetten. Bijkomend voordeel ten opzichte van de Velbon statief, kan je deze in je rugzak stoppen en meenemen waar je ook heen gaat.

Gorillapod zonder toeters en bellen (je hebt dus nog een houder zoals de ulanzi nodig voor je smartphone) 35 euro

Klik hier https://rebrand.ly/gorpod 

Situatie 3: Zakelijk vloggen, bij de klant of op de werkvloer
Dan heb je natuurlijk nog de selfiestick met bluetooth bediening. Super easy om een klant testimonial op te nemen waar je zelf en de klant in beeld bent. Of een zakelijke vlog. Het voordeel van een selfiestick is dat je vrij stabiel beeld krijgt in samenwerking met de interne stabilisatie van je smartphone. Dus video's maken met een selfiestick (ondanks bij veel toeristische hotsspots dit verboden is) is echt waardevol. 

- Benro BK 10 - vlog statief/selfiestick/statief met bluetooth bediening. 35 euro
Klik hier https://rebrand.ly/benrobk10

Dan komen we bij licht :)

3. Hoe doe je dat met licht?

Camera's houden van licht! En weet je wat, iedereen in je digitale netwerk ook. Zonder (goed)licht zie je er soms donker, soms geel of in een andere kleur uit. Dus wil je er natuurlijk uitzien is de grootste weggever maak gebruik van natuurlijk licht.

Maar film je in de avond, of kan je niet mooi filmen dichtbij een raam. Film dan met gebruik van lichtsets. Ook voor de smartphone heb je dit in alle soorten en maten.

Hieronder 3 situaties met het advies erbij

Situatie 1:  Staande presentaties in kantoor (of thuisstudio)

Regelmatig sta ik zelf voor een whiteboard of flipover te presenteren. Super leuk, maar als je een donkere kamer hebt, of irritant flikkerend tl licht kan je wel wat beters gebruiken. 

13 jaar geleden koste mijn eerste mijn eerste lichtset 1400 euro.  Dat ben je aan deze kit niet kwijt :)  Maar dit geeft wel aan dat tijden snel gaan. We zitten nu op een ideaal moment om ook met je smartphone video te gaan maken in combinatie met kunstlicht.

Deze Bresser daglichtset van 2 lampen zorgt ervoor dat je jezelf prima kan uitlichten als je op regelmatige basis videos wilt gaan opnemen. Je kan ze ook meenemen in bijbehorende draagtas. Check onderaan deze blog de link naar de smartphone training. Hierin laat ik zien hoe ik 1 lamp opzet en wat het effect ervan is.

- Bresser softboxen 750 watt daglicht set. 2 lampen waarmee je er altijd (ook van een afstand) goed uitziet. 99 euro 
Klik hier https://rebrand.ly/bresser-setje 


Situatie 2:  Overal inzetbaar (als je maar een powerbank/laptop bij je hebt)
1 van mijn favoriete alleskunners is een ringlicht.  Dit ronde veelbewogen lampje voor video/fotografie wordt gehaat en tegelijkertijd aanbeden.

3 redenen waarom jij er als professional je voordeel mee kan doen. ๐—ฅ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐˜€, ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ฝ๐—Ÿ๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐——๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐˜€.

Ze worden de grond in gestampt door experts met de grootste reden het zal zorgen voor een onnatuurlijke reflectie in je ogen. Dat brengt mij gelijk bij waarom je het wel moet gebruiken.

1. Neem meer afstand van je ringlight of zet het ringlight schuin op je gezicht neer. Dan valt het reflectie effect mee.

2. Ringlight is veelzijdig is mooi snel effectief diffuus licht waardoor je gezicht er mooier uitziet (minder rimpels en schaduwen) gladder eindresultaat.

3. Plug and play lamp met kracht. Door ledlicht in een ringvorm kan die via usb op je laptop.

Hoe makkelijk is het om een webinar te houden, te videobellen (skypen etc.), video's op te nemen, een handeling uit te lichten met dit makkelijk verstelbare licht. Zelf gebruik ik al 13 jaar verschillende lichtsets. Maar de afgelopen 2 jaar pak ik toch bijna standaard mijn ringlight erbij. Omdat het zo snel en makkelijk is. Maar online moet je series van videos maken. 

Ook dit moet je eigenlijk zien in de cursus. Hier zie je direct het effect als ik de ringlight aanzet. 

# Licht voor mooiere opnames met je smartphone #

 - Kleine ringlight - simpel snel diffuus licht vanuit je usb port van je laptop. 15 euro

Klik hier https://rebrand.ly/kleineringlight 

  - Grote ringlight - simpel snel diffuus licht vanuit je usb port van je laptop. 30 euro Ongeveer 2 keer zo grote lichtopbrengst als de kleine ringlight. Plus meer diffuus dus groter oppervlakte.

Klik hier https://rebrand.ly/groteringlight Situatie 3:  Zakelijke vlog, snel onderweg, in de trein, de natuur of de auto. Waar je ook bent dit is een mooi ding!

De cliponlight. Je klikt het zo op je smartphone en het is klein en mega handig. Plus de lichtopbrengst zorgt ervoor dat je er snel goed uitziet.

- Clip On Light - super klein. Super handig. 17 euro. Mega meerwaarde als je regelmatig wilt vloggen in een slecht verlichte gang/kamer/etc..

Klik hier https://rebrand.ly/cliponlight 


Wil je zelf nou aan de bak met deze spullen. Koop ze vast en volg de training:
https://www.videoimpact.nl/Smartphone-Video-Pro

 

 Start nu schrijf je in  https://www.videoimpact.nl/Smartphone-Video-Pro

Deze training is voor ondernemers, experts en professionals!


Videoproductiebedrijfjes en Marketeers delen deze content niet ๐Ÿค” want ze zijn bang dat ze niet meer nodig zijn! En voor meer dan 80% is die angst terrecht. Want jij of jouw team kan ๐Ÿ’ช zelf filmen met meer impact, zonder budget en tijdverlies.

Heb je een smartphone android of iphone maakt niet uit, dan kan jij deze cursus volgen. Na deze training kan jij je hele netwerk wegblazen met video.

1. Je overwint camera angst en groeit binnen no time naar prof video maker zowel voor en achter de camera

2. Binnen een paar uurtjes ben je up to date alle tips en tricks voor smartphone filmen heb je in je binnenzak

3. Je weet wat je moet doen anno 2019 om een verpletterende indruk te maken in je online netwerken

4. Show don't Tell of nog beter Show and Tell, video blaast ieder ander content middel weg online.

5. Cameragear is spotgoedkoop. Wij hebben alle materialen zelf getest. Dus na deze korte cursus weet je wat je moet gebruiken.

Dus schrijf je in voor de training: https://www.videoimpact.nl/Smartphone-Video-Pro

 Alle spullen staan hieronder ook nog een keer genoemd!

Onderstaande links zijn van amazon duitsland of bol.com sommige producten kosten in NL inclusief verzendkosten meer dan uit ons buurland.

 # Audio voor je smartphone/camera #


- Dasspeldmicrofoon (knoopmic) - perfecte audio (maar wel met een draadje) 24 euro = een nobrainer. 

Klik hier --> https://rebrand.ly/boya-dasspeld


- Richtmicrofoon - perfecte audio zonder draad (wel meer omgevingsgeluid dan de dasspeldmicrofoon maar ook meer flexibiliteit. Geen draad, makkelijk filmen meerdere mensen aan het woord en mooie audio) 40 euro.

Klik hier https://rebrand.ly/boyarichtmic 


# Stabilisatie/statieven voor je smartphone #


  - Houder voor je smartphone met coldshoe (om lamp of richtmicrofoon in te schuiven) 10 euro van alluminium!

Klik hier https://rebrand.ly/ulanzi-phone 


 - Gorillapod vlog kit (dus ook extra houders voor licht en geluid) 70 euro

Klik hier https://rebrand.ly/gorillavlogkit


 - Gorillapod zonder toeters en bellen (je hebt dus nog een houder zoals de ulanzi nodig voor je smartphone) 35 euro

Klik hier https://rebrand.ly/gorpod 


- Benro BK 10 - vlog statief/selfiestick/statief met bluetooth bediening. 35 euro

Klik hier https://rebrand.ly/benrobk10


- Velbon Statief - beste statief voor staande shots (whiteboard/flipover/testimonials/interviews)  86 euro

Klik hier https://rebrand.ly/velbon 


- Gimbal voor je smartphone (mooie zwevende shots voor events en dergelijke) 130 euro

Klik hier https://rebrand.ly/gimbalsmartphone 


# Licht voor mooiere opnames met je smartphone #

 - Kleine ringlight - simpel snel diffuus licht vanuit je usb port van je laptop. 15 euro

Klik hier https://rebrand.ly/kleineringlight 


  - Grote ringlight - simpel snel diffuus licht vanuit je usb port van je laptop. 30 euro Ongeveer 2 keer zo grote lichtopbrengst als de kleine ringlight. Plus meer diffuus dus groter oppervlakte.

Klik hier https://rebrand.ly/groteringlight 


- Clip On Light - super klein. Super handig. 17 euro. Mega meerwaarde als je regelmatig wilt vloggen in een slecht verlichte gang/kamer/etc..

Klik hier https://rebrand.ly/cliponlight 


- Bresser softboxen 750 watt daglicht set. 2 lampen waarmee je er altijd (ook van een afstand) goed uitziet. 99 euro 

Klik hier https://rebrand.ly/bresser-setje 


- Canon M50 - alle video is opgenomen met de canon m50. De next step na je smartphone videos. Snellere workflow, mooiere beelden. 570 euro

Klik hier https://rebrand.ly/canonm50 


 

Close

50%

GRATIS video cursus voor ondernemers, experts en professionals!

Vul je naam en email in en ontvang in je email een wachtwoord om te kunnen inloggen.