Blog Over ons πŸ‘‰ Expert Challenge 7-11dec πŸš€ Login

Goedbedoelde adviezen over E-Learning en E-Coaching

 

Dit artikel gaat over wat een coach of trainer NU nodig heeft.

En over wat je nu wel zou moeten doen en wat je nu juist niet moet doen.

Dit is wat men zegt over wat een goede coach is. 

1. Een goede coach volgt opleidingen en trainingen en volgt regelmatig intervisie met collega’s.

2. Heeft een accreditatie-procedure doorlopen van een beroepsvereniging zoals van de NOLOC of NOBCO .

3. Heeft certificering voor de ondersteunende instrumenten.

Maar wat vind jij van de volgende definitie van een goede coach?

Een goede coach

1. Heeft voldoende goed betalende klanten.

2. Heeft één tool waarmee de leadgeneratie, het kennisdelen en interactie met klanten heel simpel zijn.

3. Verspilt geen tijd aan overbodige contentproductie voor social media.

Goed betalende klanten

Dit zou de nummer 1 focus in iedere business moeten zijn. Of je nou een coach, een trainer of een consultant bent.

Door de Corona crisis staat iedereen op scherp. Deze blogreeks is gestart na heel veel vragen van klanten over hoe ze nu verder moeten.

De regering neemt maatregelen. Je kan geld krijgen en/of lenen. Super goed. En dat zou je moeten regelen als je het nodig hebt.

Maar de focus zou nu juist moet liggen op het krijgen van goed betalende klanten.

Met accreditatie of certificering kan ik je niet helpen. Wel kan ik je helpen met een strategie, met leadgeneratie en 1 tool om alles zo simpel mogelijk aan te pakken.

Hoe waardevol is jouw tijd?

Een goede coach zou nu moeiteloos zijn of haar werk moeten kunnen doen. Coaching via de webcam en daarnaast bijbehorende opdrachten en video trainingen via een online leeromgeving verzorgen.

 

πŸ‘‡ Direct gratis toegang tot de 43 min durende training? πŸ‘‡
https://www.videoimpact.nl/goed-betalende-klanten-in-30-dagen


Het punt is alleen dat 80% van deze beroepsgroep tijd blijft verspillen in tools en online omgevingen die voornamelijk tijd verspillen en frustrerend zijn. Of erger nog, ze gaan kapot op momenten dat je het echt niet kan gebruiken.

Helaas krijg ik af en toe nog hulpvragen over vastgelopen websites, online leersystemen of gehackte websites. Hieronder een recent voorbeeld (een wordpress site πŸ˜“).

 
Slechte online gewoontes...

Als mensen zijn we heel goed in het vasthouden aan onze oude gewoontes, zelfs als ze niet werken. Misschien help jij zelfs dit soort mensen. Mensen met slechte gewoontes, beperkende gedachten en alles wat ons tegenhoudt om echt te leven.

Tijd verspillen online, is een hele slechte gewoonte. Dan heb ik het niet alleen over het hersenloos scrollen op social media platformen.

De online strategie van een gemiddelde ondernemer bestaat uit testen en zoeken naar resultaten, wat kostbare tijd in beslag neemt.

πŸ˜΅πŸ˜“Bloggen, Instagram, Linkedin, Nieuwsbrief, Site bijhouden, Technische Problemen, Plugins, Overbodige Tools, Shiny Objects, Updates, Productpagina, Facebook, Twitter, Netflix, Emails, Tijdverspillen, Klik Klik Klik Afleiding, Campagnes, Intranet, SEO, Followers, Likes, Comments, Adwords, Nog meer blogs, Links, Keyswords, Banners, Reviews, Software, uitzoeken Viral content Content Strategie 😒😱

Het werkt niet!

Als iets nog niet werkt, heeft het vaak te weinig tijd en energie gekregen. Vaak wegens tijdgebrek en ook omdat de meeste mensen 15 dingen tegelijkertijd proberen te doen. 

Het is geen grapje, maar de meeste mensen die online (willen) ondernemen, ervaren stress. Teveel opties, teveel tools, teveel technieken. En uiteindelijk bouwen ze een Frankensteinsysteem.
 
Van alles aan elkaar geplakt, webpagina’s, blogs, nieuwsbrieven, posts op social media, ze doen SEO (of besteden uit) en maken zelfs advertenties. Op alles zit een beetje energie om te kijken wat werkt en wat niet. Er zijn wisselende resultaten, of zelfs helemaal geen!
 
De meeste ondernemers bevinden zich online op glad ijs.
 
Online zijn is essentieel, maar brengt veel inspanningen en zorgen met zich mee.
Logisch dat er zoveel stress ervaren wordt.

De oplossingen

#1 Als je onvoldoende klanten hebt
πŸ‘‡ Doe dit niet (of heel minimaal):
1. bloggen
2. posten op social media
3. huisstijl laten ontwikkelen
4. website laten maken of zelf maken met wordpress
5. boek schrijven
6. gratis mini cursus maken
7. ingewikkeld systeem bedenken om het vertrouwen te winnen
5. ga zo maar door, alles wat niks met directe sales te maken heeft moet je nu niet doen.

oplossing πŸ‘‰ Doe alles wat waar je wel goedbetalende klanten mee regelt. Kom in menselijk contact met jouw doelgroep. Verspil geen tijd aan zaken die je niet direct uit de penarie helpen. Bloggen is leuk, maar dat is een duurzame strategie, die misschien als je geluk hebt na 1 jaar wat gaat opleveren.

Hulp nodig? βœ… 
Bekijk de replay:

De webinar gaat hierover: "Ontdek in een eenvoudige presentatie van ongeveer 40 minuten hoe jij aan goed betalende klanten kan komen binnen 30 dagen. Zonder dat je maar 1 stuk content online hoeft te zetten op social media of hoeft te adverteren."

Natuurlijk op het einde van de webinar zal ik je een betaald product aanbieden. De webinar zelf is al een goudmijn als je de strategie, die je ontdekt in de webinar, daadwerkelijk gaat opvolgen.

Inschrijven kan hier: https://go.videoimpact.nl/klantenwebinar#2 Als je teveel tijd verspilt met een Frankensteinsysteem
 

Frankenstein in de film uit 1931 (foto van getty)

Het verhaal kent iedereen: een uit lijken bij elkaar genaaid monster maakt ruzie met zijn schepper. Maar waar gaat het echt over? Over hoe techniek en wetenschap extreem uit de hand kunnen lopen?

Of over verantwoordelijkheid of het gebrek eraan!

'I've created a monster!' Deze iconische zin lijkt van toepassing op 80% van alle websites. Een van de meest gecreëerde monsters zijn de wordpress installaties.

Zelf heb ik mij zeker 10 jaar lang schuldig gemaakt aan het verspillen van mijn eigen tijd door te knutselen aan wordpress websites. Sterker nog, ik was er fan van. Je kon namelijk alles met wordpress. Miste je een plugin, dan kon je die laten maken. Echter, veel veiliger en stabieler wordt een opensource systeem niet als je het jarenlang laat pruttelen.

Dus nogmaals:
#2 Als je teveel tijd of energie verspilt met online tools
πŸ‘‡ Doe dit niet:
1. zelf gaan uitvogelen hoe alles technisch werkt
2. zelf je design gaan invullen van je website
3. minimaal 30 plugins installeren
4. geen onderhoud en backups hebben
5. videohosting koppelen met je online leersysteem, op 13 plekken inloggen en ow ja waar stond die mail nou die automatisch na een aankoop in mijn webshop ..... och laat ook maar πŸ€―

Wake UP! Het is 2020 en jij kan allang stoppen met jouw tijd te verspillen.

oplossing πŸ‘‰ Stop met tijd en energieverspilling met allerlei zaken die je wegtrekken bij wat echt telt. Zorg voor je klanten, doe waar je goed in bent en zorg op een ontspannen manier voor goedbetalende klanten.

Jij zou alleen in meer dan 5 tools mogen inloggen per week als dat je een meer ontspannen leven zou geven. Of als je een stroom goedbetalende klanten en tijd in overvloed hebt.

De KING OF KINGS die wij gebruiken is Kajabi βœ…
Direct zelf testen? Start hier met 28 dagen gratis Kajabi:πŸ‘‰ https://go.videoimpact.nl/kajabi 

Na wordpress, elearning en allerlei videohostingtools geprobeerd te hebben, liep ik tegen Kajabi aan πŸ˜¬.
1e gedachte: Ik ben in de hemel dit is wat ik nodig heb.
2e gedachte: Ik ga geen 100 euro per maand aftikken voor wat wordpress en al die tools en plugins ook min of meer kunnen.
 
De 1e gedachte bleek waar te zijn. De 2e gedachte bleek een beperkende gedachte te zijn. Ik heb nu zoveel meer tijd om echt waardevol te zijn voor mijn klanten. Ik kan dingen snel opzetten, testen en resultaat halen met 1 onbreekbare tool. πŸš€

2019 was een jaar van tijdwinst voor mij! 

Het is bijna een factor 1 op 10. Dus 10 uur kloten in wordpress, plugins en allerlei externe tools om iets voor elkaar te krijgen wat ik bij Kajabi in iets meer dan 1 uur voor elkaar krijg.

Dus grofweg in 2019 heb ik 60 uur besteed in Kajabi. Dat hadden er in wordpress dus bijna 600 uur kunnen zijn. Dit is een waanzinnig groot verschil.

Kajabi is een alles in 1 platform.
- website
- optin formulieren
- online leeromgeving
- webinars
- email automation
- videohosting geïntegreerd (wistia)

Alles is klik klik klaar.
Het ziet er prachtig uit en is onbreekbaar. Het heeft 24/7 support en zal nooit met brakke plugins aankomen. En is bovendien super veilig!

Hieronder een video waarin ik wat laat zien van Kajabi.


Zelfs mensen zonder vormgeving ervaring of technische kennis kunnen resultaat gerichte websites maken in no time.

Voorkom onnodige stress en houd meer tijd over voor jezelf, je klanten, je gezin en je omgeving. 

Investeer daarvoor tijd met Kajabi, het kan de beste keus van 2020 zijn.
Probeer 28 dagen Kajabi gratis πŸ‘‰ https://go.videoimpact.nl/kajabi 

Natuurlijk heb je ook een leercurve bij Kajabi, maar hij is het waard. Het is op veel vlakken makkelijker dan wordpress en het is net als leren fietsen. Je hebt er voor de rest van je leven wat aan.

E-Coaching en E-learning zijn nog nooit zo makkelijk geweest.
Leadgeneratie en emails versturen is klik klik klaar.

Hou je focus bij wat belangrijk is! Leadgeneratie, klanten blij maken en tijd en energie overhouden voor je persoonlijke leven.

πŸ‘‡ Direct gratis toegang tot de 43 min durende training? πŸ‘‡
https://www.videoimpact.nl/goed-betalende-klanten-in-30-dagen

 

 

 

 

βœ… Direct winstgevend adverteren πŸŽ‰

Ontdek hoe je "gratis" duizenden mensen uit je doelgroep kan bedienen. In een video laat ik zien hoe ik in 6 maanden tijd 2150 leads en 77 klanten erbij kreeg met de break-even funnel. 

In ruil voor je email πŸ“§ kan je direct zien hoe ik dit doe en welke tools ik hiervoor gebruik. En dit is totaal anders dan wat de meeste ondernemers doen!

BEKIJK DE VIDEO (πŸ“Ί8min kijktijd)
Close

50%

In ruil voor je email adres πŸ“§ laat ik zien hoe je goedbetalende klanten krijgt binnen 30 dagen.