Blog Over ons 👉 Expert Challenge 7-11dec 🚀 Login

De beste manier om je online marketing visueel te meten zonder gedoe (drag-n-drop)

 

Funnelytics is het nieuwe geheime wapen voor het in kaart brengen van funnels, visueel focus leggen op de activiteiten die het meest winstgevend zijn.

Conversie optimalisatie is nog nooit zo leuk geweest als nu met Funnelytics. Realtime statistieken op je scherm met een paar klikken.

Dus als je nooit meer wilt klooien met statistieken, spreadsheet of zoeken in Google Analytics dan moet je starten met Funnelytics.

Meer weten over de tool > https://go.videoimpact.nl/funnelytics

Bekijk mijn video en beslis snel of deze tool jou de komende jaren met laser precisie inzicht gaat geven in de effectiviteit van al je marketing activeiten.

Als jij een website hebt en je wilt effectiever je landingspagina's maken, je conversie van optins optimaliseren, je sales verbeteren of meer gesprekken regelen. Dan moet je starten met Funnelytics.


Dus nogmaals dit is de #1 tool in het meten van Funnels.
Russel Brunson van clickfunnels weet het.


Meten = weten
Weten = winnen
Doe je mee?

 https://go.videoimpact.nl/funnelytics

 

 

✅ Direct winstgevend adverteren 🎉

Ontdek hoe je "gratis" duizenden mensen uit je doelgroep kan bedienen. In een video laat ik zien hoe ik in 6 maanden tijd 2150 leads en 77 klanten erbij kreeg met de break-even funnel. 

In ruil voor je email 📧 kan je direct zien hoe ik dit doe en welke tools ik hiervoor gebruik. En dit is totaal anders dan wat de meeste ondernemers doen!

BEKIJK DE VIDEO (📺8min kijktijd)
Close

50%

In ruil voor je email adres 📧 laat ik zien hoe je goedbetalende klanten krijgt binnen 30 dagen.