VideoChallenge ✅ met max 10 min per dag

In 5 stappen naar succes.

1. Brainstorm script (3min)
2. Pak telefoon en druk record (3min)
3. Upload naar FB Groep (2min)
4. Interactie en feedback andere deelnemers (2min)
5. Morgen weer 😍

 
Start nu met 20% korting

Geloof je ook dat video je business een boost kan geven?

Weet je alleen niet wat je video strategie zou moeten zijn? En word je ook soms gek van alle marketing tools en taktieken? Zou je liever vertrouwen op je eigen kracht in plaats van het aanleren van allemaal vaak overbodige internet vaardigheden?

Dan ben je hier op de juiste plek. Deze challenge is voor ondernemers, professionals en experts om met simpele heldere stappen inzicht te krijgen in 1 video strategie voor 1 heel jaar. 

De kern van de challenge is om video's te maken. Dus starten, volhouden en groeien naar impact. 

Wil jij super makkelijke en effectieve videos maken? En wil je al het onderzoekswerk overslaan?

Meer mensen bereiken online door jezelf te verspreiden op video. Geautomatiseerd meer leads en klanten krijgen. Verdubbel je omzet en bespaar tijd door het maken van 30 videos.

Misschien houden er nu nog een paar dingen je tegen en gaat online impact krijgen niet zo snel als je zou willen?

Starten is winnen

Jouw verhaal is het waard om gehoord te worden. Wanneer je nu start ga je ook winnen met online marketing. Video is de beste manier om dat te doen.

Wij (Stephan en Jaya) willen je helpen om je groei ambities te realiseren.

13 jaar lang vallen en opstaan. Daardoor weten we exact wat werkt voor de camera, achter de camera, bij de voorbereiding, de bewerking en vooral ook hoe je het effectief inzet.

Niet lang geleden verspilden wij ook nog soms hele dagen voor het maken van 1 video. De video zag er wel tiptop uit, maar de impact bleef uit.

Want, je doelgroep bestaat uit allemaal unieke mensen. Iedereen zit in een andere fase. Probleem bewust, onderzoekend of bereid om actie te nemen. Daarnaast kent niet iedereen jou als expert en sommige weer wel.  Plus, vergeet de factoren tijd en timing niet! Paul bijvoorbeeld, die z'n dochter naar een voetbal toernooi brengt is op dat moment niet op zoek naar jouw 1 op 1 begeleiding.

Dus om iedereen te bedienen op het juiste moment met de juiste boodschap heb je een video strategie nodig. Zodat je ook schaalbaar kan ondernemen.

Maak al je marketing video's voor een heel jaar zonder dat je ervaring nodig hebt en zonder last van technische rompslomp? En als je niet weet wat je moet delen? Geen probleem! 

Groei als persoon, als expert en bereik je doelgroep met max 10 minuten per dag.

Durf jij het aan?

Gebruik code " VIDEOSALE " voor 20% korting nu in NOV.

Klaar voor actie? 🎥 Klik hier 🚀
GeenGekkigheid Garantie

Probeer het gratis. Want als jij na 30 dagen  nog met de handen in het haar zit als je een video moet maken. Dan geven wij je zonder gezeur zonder vragen al je geld terug. 100% tevredenheidsgarantie dus.

Placeholder Image

Ervaringen van Wilma, Anne Bart en Lysette

 
 
 
Placeholder Image

Volledige Video Content Kit

Tijdens de challenge ontvang je ondersteuning door video trainingen, formats, scripts, 57 winnende video starters en nog veel meer!

Wij🎥 Stephan & Jaya💥 nodigen je uit voor deze challenge!

Onze ervaring van de afgelopen 15 jaar in een notendop:

  • 97 Consultants en Trainers en 49 ondernemers begeleid bij het maken van Kennisclips (1op1 training)
  • 378 Video Projecten 
  • 103 Animatie video’s
  • 9 Elearning Trajecten
  • Editor van 3 TV programma’s voor Net5 / SBS6 (Het BLok - presentator Erik van der Hoff, Je leven in de Steigers - presentatrice Bridget Maasland, Born2Cook - Ramon Beuk en Caspar Bürgi )
  • Documentairemakers van "Bij ons in de Clara" en "Stralend Ziek"
Placeholder Image

Maak het verschil met video

30 video's 30 dagen. Jij kan dit ook! Je krijgt er 1 jaar lang (of meer) tijdwinst voor terug. 

Deze challenge, het werkboek, de winnende videostarters, 3 bewezen formats, de livetraining en de online community heeft een waarde van boven de duizend euro. Maar vandaag geven we het bijna weg voor 69 euro ex BTW!

Gebruik code " VIDEOSALE " voor 20% korting nu in NOV. 

Accepteer de Challenge

Hoe werkt het allemaal?

30 dagen lang krijg je elke dag 1 korte instructie video. Jouw uitdaging is om dan elke dag 1 video te maken. De video's hoeven echt niet perfect te zijn. 

Video's maken wordt een makkelijke invul oefeningen met een werkboek, 57 Winnende Video Starters, 3 video formats en advies hoe jij doelgroep moet toespreken.

In plaats van zomaar video's maken, maak jij strategische video's. Gericht op je doelgroep voor het juiste moment met de juiste boodschap.

Als je nu start laten wij je precies zien wat je moet zeggen in je video's. Zelfs hoe je je product/dienst kan verkopen zonder dat je jezelf gaat opdringen. Daarnaast laten we je ook zien hoe en waar je de video's kan plaatsen en nog veel meer!

Marketing zonder buikpijn?

Deze challenge, het werkboek, de winnende videostarters, 3 bewezen formats, de livetraining en de online community heeft een waarde van boven de duizend euro. 

Alle ondernemers, experts en professionals aan de video!

Eén simpele video strategie kan je enorm helpen met ondernemen vanuit ontspanning en plezier. Start vandaag met het verspreiden van jouw expertise met video.
 

30 DAGEN 30 VIDEO'S

 
START DE CHALLENGE

Start en wij helpen je droom te realiseren

Klinkt goed? Het is echt mogelijk meerdere klanten hebben super mooie resultaten gehaald met video. Verkoop trainingen, 1op1 sessies, projecten, producten of events. Of online memberships. Alles gebasseerd op vertrouwen en jouw kennis en ervaring.

De strategie werkt heel goed voor ervaren ondernemers maar ook voor starters!

✅ challenge ✅ het werkboek, ✅ de winnende videostarters✅ 3 bewezen formats ✅ de livetraining ✅ online community hebben een waarde van boven de duizend euro. 

START DE CHALLENGE VANDAAG VOOR 69 EURO
GeenGekkigheid Garantie

Probeer het gratis. Want als jij na 30 dagen  nog met de handen in het haar zit als je een video moet maken. Dan geven wij je zonder gezeur zonder vragen al je geld terug. 100% tevredenheidsgarantie dus.